Η POSEIDON SOFTWARE SA με δεδομένη την τεχνολογία αιχμής που έχει αναπτύξει, παρουσιάζει την κορυφαία εφαρμογή Anima – Menu, την ιδανική λύση για όσους επιθυμούν μια αξιόπιστη εφαρμογή για διαχείριση χώρων μαζικής εστίασης, όπως εστιατόρια, Delivery, cafe bar κλπ, αφού διαχειρίζεται τραπέζια, ασύρματη παραγγελιοληψία, delivery  και λιανική πώληση (take away). Η εφαρμογή είναι μακράν πρώτη σε εγκαταστάσεις τα τελευταία χρόνια με πάνω από 1500 ενεργούς χρήστες σε όλη την Ελλάδα, Κύπρο και άλλες χώρες της Ευρώπης.

Super δυνατότητες

Η Anima – Menu είναι ίσως η πλέον τεχνολογικά προηγμένη εφαρμογή όπου παρέχει εκτός των άλλων πολύ σημαντικές καινοτομίες. Ας δούμε μερικές από αυτές:

  • Aσύρματη παραγγελιοληψία σε συσκευές Android και iOS

Η Mobile Anima – Menu είναι η εφαρμογή που εκτελείται σε συσκευές Android και iOS με οθόνη από 4’’ και πάνω και χρησιμοποιείται κυρίως για την ασύρματη παραγγελιοληψία ή διαχείριση σάλας. Παρέχεται ελεύθερα και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όσες συσκευές επιθυμείτε.
Μια σημαντική δυνατότητα της εφαρμογής, είναι η τοπική καταχώρηση των παραγγελιών στην συσκευή, σε περιπτώσεις που δεν υπάρχει ασύρματο δίκτυο και η μετέπειτα μαζική τους αποστολή.
Η εφαρμογή μπορεί να διαχειρισθεί το Delivery και το Take Away.

  • Aσύρματη παραγγελιοληψία και μέσω Cloud

Aν υπάρχει Internet, τότε έχετε και ασύρματη παραγγελιοληψία. Χωρίς περιορισμούς και επιπλέον χρεώσεις, μπορείτε χωρίς access point με τη βοήθεια ενός κινητού, να διαχειρίζεστε απομακρυσμένα σημεία. Σημαντική δυνατότητα για ένα Beach - Bar για παράδειγμα, που πρέπει να διαχειριστεί ξαπλώστρες, όπου δεν φτάνει σε αυτές το σήμα του τοπικού δικτύου.H λειτουργία είναι υβριδική, δηλαδή τα δεδομένα αποθηκεύονται τελικά στο PC και όχι σε κάποιο "συννεφάκι"... Απλά το Internet λειτουργεί ως ενδιάμεσο ανάμεσα στο tablet του σερβιτόρου και στο κεντρικό PC. Φυσικά κάποιοι σερβιτόροι μπορεί να δουλεύουν τοπικά και άλλοι στο Internet. Και αν χρησιμοποιήσετε την 'ελαφριά' έκδοση Anima - Menu Light Edition 3.0, τότε το ρόλο του κεντρικού υπολογιστή μπορεί να πάρει ένα απλό Tablet PC.

  • Eκτύπωση λογαρισμού σε φορητό εκτυπωτή του σερβιτόρου

Μια από τις πολύ σημαντικές δυνατότητες της εφαρμογής της έκδοσης Android, είναι η εκτύπωση της απόδειξης ή λογαριασμού σε φορητό εκτυπωτή που διαθέτει ο σερβιτόρος, μέσω bluetooth. H απόδειξη λαμβάνει σήμανση από το φορολογικό μηχανισμό και καταχωρείται στον κεντρικό υπολογιστή.

  • Διαχείριση Delivery μέσω ασύρματης συσκευής

Η Mobile Anima – Menu που τρέχει σε μια Android συσκευή, μας παρέχει μια συνολική διαχείριση του Delivery, από την αναγνώριση κλήσης έως την επιστροφή του διανομέα. Αρχικά όταν καλέσει στο κινητό ένας πελάτης, εμφανίζονται στον υπολογιστή τα στοιχεία του, σαν να έγινε η κλήση σε σταθερό τηλέφωνο!
Μπορούμε στη συνέχεια από το κινητό ή το tablet να καταχωρήσουμε νέους πελάτες, να διαχειρισθούμε ήδη υπάρχοντες ή να λάβουμε και να διαχειρισθούμε εκκρεμείς παραγγελίες. Ο διανομέας με τη βοήθεια του κινητού, του μπορεί να εκμεταλλευτεί τη φωτογραφική μηχανή του και με τη χρήση ενός QR code που εμφανίζεται σε κάθε δελτίο παραγγελίας, μπορεί ταχύτατα να χρεωθεί μια παραγγελία και να εκτυπωθεί αν επιθυμεί απόδειξη ή λογαριασμός. Η εκτέλεση παραγγελιών με τη χρήση της φωτογραφικής μηχανής ενός κινητού πλεονεκτεί έναντι της χρήσης του barcode scanner, κυρίως σε καταστήματα με έλλειψη χώρου, μπορεί δε να γίνει με διάφορους τρόπους. Ένας τρόπος είναι να υπάρχει μια συσκευή στο κατάστημα για όλους τους διανομείς, οπότε κάθε διανομέας σκανάρει το QR της παραγγελίας και στη συνέχεια κάνει το ίδιο σε μια ετικέτα που θα περιέχει QR με τον δικό του κωδικό. Ο δεύτερος και πλέον προτεινόμενος τρόπος είναι κάθε διανομέας να έχει τη δική του συσκευή που να τρέχει η Mobile Anima – Menu και να σκανάρει μόνο το QR της παραγγελίας.
Η Mobile Anima – Menu μπορεί να γίνει ένα χρήσιμο εργαλείο και για τους ίδιους τους διανομείς, αφού μπορεί να παρέχει πληροφορίες για τις διανομές τους.
Μπορούν έτσι οι φορητές συσκευές να θεωρηθούν ως θέσεις εργασίας, με ελαχιστοποίηση του κόστους αλλά και επίλυση θεμάτων έλλειψης χώρου.

  • Easy Orders - Ο προσωπικός σερβιτόρος του πελάτη

Μία πολύ σημαντική εφαρμογή είναι η Easy Orders όπου οι πελάτες ενός εστιατορίου, ξενοδοχείου, μπαρ, χώρου παραλίας μπορούν να κατεβάσουν σε μια συσκευή Android ή iOS. Mόλις σκανάρουν ένα QR code που θα βρουν στο τραπέζι ή σε μια ξαπλώστρα, εμφανίζεται ο κατάλογος του καταστήματος και μπορούν να επιλέξουν προϊόντα τα οποία θα εκτυπωθούν στους εκτυπωτές του καταστήματος και θα καταχωρηθούν στην Anima – Menu με τον ίδιο τρόπο που θα λάμβανε την παραγγελία ένας σερβιτόρος μέσω της Mobile Anima – Menu. Eπίσης με την ίδια εφαρμογή μπορούν να καλέσουν έναν σερβιτόρο. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.

  • Ηλεκτρονικές παραγγελίες μέσω Internet με application

Με το πάτημα ενός πλήκτρου, δημιουργείται αυτόματα ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο φιλοξενείται στο eDelivery Portal www.eanimamenu.gr, το οποίο επικοινωνεί με την εφαρμογή Anima – Menu. Οι χρήστες που θα συνδεθούν στο ηλεκτρονικό κατάστημα, θα μπορούν να επιλέξουν ότι θελήσουν και η τελική παραγγελία θα εκτυπωθεί αυτόματα στον εκτυπωτή κουζίνας χωρίς άλλη παρέμβαση. Το ηλεκτρονικό κατάστημα που δημιουργείται, παρέχει δυνατότητα εγγραφής πελατών, δυναμικό κατάλογο των προϊόντων με φωτογραφίες, προσφορές προϊόντων κα. Υπάρχει επίσης εφαρμογή Application όπου οι χρήστες κάνουν πολύ εύκολα παραγγελίες από το κινητό τους τηλέφωνο. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.

  • Αυτόματη διαχείριση πιστωτικών καρτών

Μία πολύ σημαντική δυνατότητα είναι η διαχείριση πιστωτικών και χρεωστικών καρτών μέσα από την εφαρμογή, χωρίς τη χρήση POS. H Anima – Menu εκμεταλλεύεται τις υπηρεσίες eCommerce όλων των συστημικών τραπεζών αλλά και της Viva Wallet. Διαχείριση καρτών μπορεί να κάνει και η εφαρμογή Mobile Anima – Menu. Mε τη συγκεκριμένη δυνατότητα, ένας διανομέας στο delivery ή ένας σερβιτόρος έχοντας ένα κινητό με Android ή iOS, μπορεί να διαχειριστεί πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες.

  • Τεχνολογία αιχμής

H Anima – Menu αξιοποιεί τον MS SQL Server 2012 Express Edition, o οποίος και εγκαθίσταται αυτόματα κατά την εγκατάσταση της εφαρμογής, με αποτέλεσμα τον πρακτικά απεριόριστο αριθμό εγγραφών και τις δικτυακές δυνατότητες που παρέχει. Έτσι μπορείτε να έχετε σε τοπικό δίκτυο πολλαπλές θέσεις εργασίες με πρακτικά απεριόριστο αριθμό κινήσεων. Η τεχνολογία Power Dominus στην οποία βασίζεται η εφαρμογή, παρέχει τη δυνατότητα χρήσης της εφαρμογής πάνω στο Internet. Έτσι δίνοντας απλά την διεύθυνση IP, μπορούμε να διαχειριστούμε τα δεδομένα της εφαρμογής μέσω του Διαδικτύου σαν να ήταν τοπικά. Μάλιστα, η χρήση της εφαρμογής είναι ταχύτατη αφού τα δεδομένα συμπιέζονται και αποσυμπιέζονται κατά τη μεταφορά τους. Αυτό βοηθά στη διαχείριση υποκαταστημάτων. Η χρήση της εφαρμογής είναι ιδανική σε ένα φορητό υπολογιστή ακόμη και σε ένα tablet PC, με σύνδεση 4G. Έτσι μπορείτε απομακρυσμένα να έχετε μια πλήρη εικόνα της επιχείρησής σας. Ό χρήστης με τη βοήθεια μιας ειδικής εφαρμογής, μετατρέπει τον υπολογιστή του σε Web Server και μπορεί μέσω του browser (πχ. Chrome) ακόμη και από κινητό τηλέφωνο να δει από οπουδήποτε οικονομικά και στατιστικά στοιχεία της επιχείρησης.

Δυνατότητες της Anima – Menu

Εκδόσεις

Η εφαρμογή περιέχει τις ακόλουθες εκδόσεις:

  • Anima - Menu 6.5.127

Eίναι η βασική εφαρμογή που διαχειρίζεται τα πάντα εκτός από την ασύρματη παραγγελιοληψία. Ο Anima - Menu Server Edition που διαχειρίζεται την ασύρματη παραγγελιοληψία και χρειαζεται ειδική άδεια, επιτρέπει την επικοινωνία της Anima – Menu με την Mobile Anima – Menu που τρέχει στα κινητά ή tablets. Παρέχει απεριόριστες άδειες στα τερματικά.

  • Anima - Menu Light Edition 3.0

Η Anima Menu Light Edition 3.0 είναι μια έκδοση που διαχειρίζεται μόνο Σάλα και ασύρματη παραγγελιοληψία με συσκευές Android ή iOS.

H βάση δεδομένων δεν είναι ο MS SQL Server αλλά ο SQLite, δεν δουλεύει έτσι σε δίκτυο, αλλά τοπικά. Έχει όμως ως πλεονέκτημα η εφαρμογή να τρέχει σε συσκευές με μικρές δυνατότητες μνήμης ή επεξεργαστικής ισχύος. Έτσι η Anima Menu Light Edition μπορεί να τρέξει σε ένα tablet PC με Windows 10 με ελάχιστες απαιτήσεις όπως 1GB βασική μνήμη και 16GB δίσκο.
Υπάρχουν έτσι δύο τρόποι χρήσης της εφαρμογής με το tablet PC. O πιο απλός είναι να συνδέσουμε έναν δικτυακό εκτυπωτή στο router και ο σερβιτόρος ασύρματα να λαμβάνει παραγγελίες με το tablet PC.

O δεύτερος και καλύτερος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε επιπλέον Android ή iOS συσκευές και να μετατρέψτε το tablet PC σε κεντρικό υπολογιστή κατεβάζοντας χωρίς κόστος τη Mobile Anima – Menu σε οποιαδήποτε συσκευή.

Φυσικά η Anima Menu Light Edition 3.0 μπορεί να τρέξει σε οποιοδήποτε PC.
H Anima Menu Light Edition 3.0 έχει κάποιους περιορισμούς. Δεν υπάρχει διαχείριση πλάνου στη σάλα. Δεν μπορείτε να καταχωρήσετε τιμολόγια αγορών, άρα δεν έχετε τη δυνατότητα διαχείρισης αποθέματος αποθήκης, έχετε όμως διαχείριση μερίδων. Φυσικά διαθέτει οικονομικά στοιχεία και πληροφορίες όπως πωληθέντα προιόντα κλπ. Επίσης δεν υπάρχουν αποδείξεις είσπραξης και πληρωμής, δεν μπορείτε να εκτυπώσετε τιμολόγια, όπως επίσης δεν υπάρχει διαχείριση κρατήσεων στη σάλα και πολλαπλών τιμοκαταλόγων. Τέλος, δεν υπάρχει η εφαρμογή ελέγχου εισόδου - εξόδου προσωπικού.
Για περισσότερες πληροφορίες κάνετε κλικ εδώ.

Διαλέξτε το πακέτο που σας ταιριάζει
Με 6 μήνες Δωρεάν παραχώρηση χρήσης της εφαρμογής
Anima - Menu!!!
και δώρο την εκπαίδευση και τη δημιουργία του καταλόγου!

Με απεριόριστες άδειες σε δικά σας tablet ή κινητά!!!

Περιλαμβάνει:

Δείτε το βίντεο !!!

Μόνο

340€

+ΦΠΑ

Πακέτο Ασύρματης Παραγγελιοληψίας


Με απεριόριστες άδειες σε δικά σας tablet ή κινητά!!!

Περιλαμβάνει:

Μόνο

420€

+ΦΠΑ

Πακέτο Delivery

Ότι χρειάζεται ένα κατάστημα μαζικής εστίασης, με ανάγκες Delivery

Περιλαμβάνει:

Μόνο

490€

+ΦΠΑ

Βασικό Ταμειακό Πακέτο

Η πλέον χαμηλού κόστους ταμειακή λύση

Περιλαμβάνει:

Μόνο

460€

+ΦΠΑ

Περισσότερα προϊόντα για χώρους εστίασης
στο e-Shop μας


Καλέστε μας στα 210-5313320 - 6977228603

για να επιλέξουμε μαζί το πακέτο που σας ταιριάζει!

Poseidon Software SA
  

Copyright © 2019