H πληρέστερη σειρά εμπορικών εφαρμογών
που καλύπτει κάθε μικρομεσαία επιχείρηση


H Anima.ΝΕΤ είναι η κορυφαία τα τελευταία 20 χρόνια οικογένεια 5 διαφορετικών εμπορικών εφαρμογών, όπου η κάθε μία καλύπτει ειδικές ανάγκες γιά κάθε επιχείρηση. Κοινό τους χαρακτηριστικό είναι οι πανίσχυρες δυνατότητες που παρέχουν, η ευκολία χρήσης τους, τα συνοδευτικά εργαλεία, το πλήθος της απαραίτητης πληροφορίας που παρέχουν αλλά και η μεγάλη τους παραμετροποίηση, που τις μετατρέπουν σε πολυεργαλείο με σχεδόν απεριόριστες δυνατότητες.

Ας δούμε τι παρέχει κάθε μια εφαρμογή αλλά και τον τρόπο προώθησής τους.


Anima.NET Cloud Edition


H Anima.ΝΕΤ Cloud Edition είναι μια εμπορική εφαρμογή Cloud, ιδιανική για κάθε επιχείρηση, με πρωτόγνωρες δυνατότητες που δύσκολα θα συναντήσετε στον ανταγωνισμό. Mπορεί να τρέξει σε οποιαδήποτε υπολογιστή ή φορητή συσκευή, ενώ τα δεδομένα βρίσκονται απομακρυσμένα στο eAnima Portal. Μερικά από τα πανίσχυρα χαρακτηριστικά της εφαρμογής, είναι ότι ενώ είναι τύπου Cloud, λειτουργικά δεν ξεχωρίζει σε τίποτε από τις εφαρμογές που διαχειρίζονται τοπικά τα δεδομένα, αφού είναι ταχύτατη, συνδέεται με ΕΑΦΔΣΣ ή ταμειακές μηχανές, έχει αναγνώριση κλήσεων, αντατική λιανική, ενώ έχει τη δυνατότητα τοπικής διαχείρισης στην περίπτωση που ο χρήστης δεν έχει προσωρινά Internet.

  • Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε. (myDATA)

H Anima.ΝΕΤ Cloud Edition είναι απόλυτα συμβατή με το myDATA, που είναι η νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα με την οποία η ΑΑΔΕ εισάγει τα ηλεκτρονικά βιβλία στην καθημερινότητα των επιχειρήσεων. Η εφαρμογή όχι μόνο αποστέλλει τα παραστατικά που έχετε εκτυπώσει (τιμολόγια, αποδείξεις λιανικής), ενώ λαμβάνει και τα παραστατικά των προμηθευτών σας, παρέχοντας λογιστικές και οικονομικές πληροφορίες, χωρίς να καταχωρήσετε ούτε ένα τιμολόγιο αγοράς. Ενημερώνονται έτσι τα λογιστικά σας βιβλία με ελάχιστες κινήσεις.

  • Mobile Anima.NET για πωλήσεις εκτός εταιρείας

Η Anima.ΝΕΤ Cloud Edition συνεργάζεται με τη Mobile Anima.NET η οποία είναι μια πρωτοποριακή εφαρμογή που τρέχει σε συσκευές Android και διαχειρίζεται παραγγελιοληψία σε εκθέσεις αλλά και γενικότερα πωλήσεις εκτός εταιρίας όπως και τιμολόγηση επί αυτοκινήτου (XVAN). Μπορείτε έτσι ασύρματα, μέσω Internet ή ασύρματου τοπικού δικτύου, να διαχειρίζεστε απομακρυσμένα τα δεδομένα σας. Έχετε έτσι μια πλήρη εμπορική εφαρμογή στην παλάμη σας. Η εφαρμογή όμως παρέχει και πολλές άλλες δυνατότητες. Πραγματοποιεί αναγνώριση κλήσης στη συσκευή που τρέχει η εφαρμογή και εμφανίζει τα στοιχεία του συναλλασσόμενου που πραγματοποιεί την κλήση. Παράλληλα καταχωρείται η κλήση στη βάση δεδομένων. Επίσης ενεργοποιεί το GPS της συσκευής και στέλνει στη βάση του server κάθε 3 λεπτά τη θέση του χρήση που χρησιμοποιεί τη συσκευή. Μπορούμε μέσω της Anima.ΝΕΤ Cloud Edition να δούμε σε χάρτη αυτές τις συντεταγμένες αλλά και άλλα χρήσιμα στοιχεία όπως πόσο χρόνο καθυστέρησε σε μια περιοχή, πού βρίσκεται τώρα κλπ.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Mobile Anima.NET κάνετε κλικ εδώ.

  • Εντατική Λιανική

H Anima.ΝΕΤ Cloud Edition με τη βοήθεια ενός ΑΔΗΜΕ ή ενός θερμικού εκτυπωτή με ΕΑΦΔΣΣ, μετατρέπει τον υπολογιστή σας σε ένα πλήρες σύστημα POS. Η χρήση Barcode reader αλλά και η προαιρετική χρήση οθόνης αφής, απλοποιούν ακόμη περισσότερο τη λειτουργία της. Αποτελεί έτσι μια ιδανική επιλογή για mini-markets, περίπτερα και όπου γενικότερα υπάρχει μεγάλη χρήση λιανικής.

  • Ηλεκτρονικό κατάστημα στο Internet

Η Anima.ΝΕΤ Cloud Edition δημιουργεί και διαχειρίζεται αυτόματα ένα ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο φιλοξενείται στο eAnima Portal. Mπορείτε έτσι να κάνετε πωλήσεις μέσω Internet και να ενημερώνεται η εμπορική εφαρμογή. Παράδειγμα δοκιμαστικού e-Shop μπορείτε να δείτε εδώ

  • Λειτουργία και χωρίς Internet

Η Anima.ΝΕΤ Cloud Edition διαθέτει τη σημαντική δυνατότητα αν για κάποιο λόγο δεν έχετε Internet, μπορείτε να τρέξετε μια ειδική εφαρμογή, να καταχωρήσετε κι εκτυπώσετε τοπικά τα παραστατικά και όταν επανέλθει το Internet, μπορούν αυτά να αποσταλούν μαζικά στην Anima.ΝΕΤ Cloud Edition.

  • Γενικά χαρακτηριστικά


Anima.ΝΕΤ Standard 7.0

H Anima.ΝΕΤ Standard 7.0 έχει ίδιες δυνατότητες με την Anima.ΝΕΤ Cloud Edition, δεν είναι όμως τύπου Cloud αλλά αξιοποιεί τον MS SQL Server της έκδοσης Express Edition 2012 o οποίος και εγκαθίσταται αυτόματα κατά την εγκατάσταση της εφαρμογής.
Η Anima.ΝΕΤ Standard 7.0 διαχειρίζεται τα εισερχόμενα και εξερχόμενα emails και μηνύματα όλων των χρηστών. Τα εισερχόμενα emails και μηνύματα αποθηκεύονται τοπικά και μπορούν να τα διαχειρισθούν όλοι οι χρήστες μέσω της Anima.ΝΕΤ Standard 7.0 αλλά και μέσω Internet. Επίσης διαχειρίζεται τα εξερχόμενα emails, SMS και fax των χρηστών.


Anima.NET Compact Edition

Η Anima.NET Compact Edition είναι μια «ελαφριά» έκδοσή της Anima.ΝΕΤ Standard 7.0, η οποία δεν χρησιμοποιεί τον MS SQL Server αλλά τον SQLite, γιαυτό μπορεί να εγκατασταθεί ακόμη και σε ένα Tablet PC. Είναι μια πλήρης εμπορική εφαρμογή κι έχει την ίδια λειτουργικότητα με την Anima.ΝΕΤ Standard 7.0 .

Ο SQLite είναι ένα ευρέως διαδεδομένο σύστημα διαχείρισης βάσης δεδομένων ειδικά για συσκευές με ελάχιστες απαιτήσεις μνήμης και επεξεργαστικής ισχύος κυρίως για tablets. Δεν είναι τύπου client-server όπως ο MS SQL Server, άρα δεν μπορεί η Anima.NET Compact Edition να δουλέψει σε δίκτυο, είναι με άλλα λόγια μια τοπική βάση δεδομένων.


Anima.NET Light Edition

Η Anima.NET Light Edition είναι ένα υποσύνολο της Anima.NET Compact Edition και είναι μια απλή αλλά με πολλές δυνατότητες εφαρμογή εμπορικής διαχείρισης για μικρές επιχειρήσεις. Σε σχέση με την Anima.NET Compact Edition, δεν περιέχει διαχείριση λιανικής, ούτε δυνατότητα σειριακών αριθμών, παρτίδων, πολλαπλών μονάδων μέτρησης, ιδιοτήτων όπως χρώμα και μέγεθος κλπ, ενώ παρέχει επικοινωνία με το myDATA.

Poseidon Software SA
All Rights Reserved © ΠΟΣΕΙΔΩΝ A.E.