Mobile Anima.NET

Η πληρέστερη και οικονομικότερη λύση για

φορητή παραγγελιοληψία και τιμολόγηση επί αυτοκινήτου - XVAN


H Mobile Anima.NET είναι μια ιδανική λύση για όσους επιθυμούν μια αξιόπιστη εφαρμογή για φορητή παραγγελιοληψία, τιμολόγηση επί αυτοκινήτου XVAN, απογραφή αποθηκευτικών χώρων κ.ά. Eίναι μια πρωτοποριακή εφαρμογή που τρέχει σε συσκευές Android με λειτουργικό τουλάχιστον 4.0.


Δυνατότητες της εφαρμογής

Super δυνατότητες

Η Mobile Anima.NET είναι ίσως η πλέον τεχνολογικά προηγμένη φορητή εμπορική εφαρμογή όπου παρέχει εκτός των άλλων πολύ σημαντικές δυνατότητες. Ας δούμε μερικές από αυτές:

  • Λειτουργία στο Cloud

Μια από τις μεγάλες δυνατότητες της εφαρμογής είναι ότι λειτουργεί στο Cloud και πιο συγκεκριμένα με το eAnima Portal, όπου είναι ένας κεντρικός διαδικτυακός χώρος στο Internet και αποτελεί την κεντρική αποθηκευτική βάση της Mobile Anima.NET. Η εφαρμογή συγχρονίζεται και επικοινωνεί συνεχώς με το eAnima Portal. Mε τη δυνατότητα αυτή τα παραστατικά στέλνονται αυτόματα εκεί και είναι προσβάσιμα από οπουδήποτε ακόμη και μέσω ενός φυλλομετρητή (Chrome). Φυσικά η εφαρμογή αν δεν έχει πρόσβαση στο Internet, μπορεί να σώσει τα παραστατικά τοπικά και να τα αποστείλει αργότερα μαζικά.

  • Online δεδομένα, διαχείριση GPS και τηλεφωνικές κλήσεις

Ένα από τα μεγάλα ατού της εφαρμογής είναι η online αποστολή των παραγγελιών μέσω κινητού. Έτσι ενημερώνεται αυτόματα το eAnima Portal γνωρίζοντας άμεσα τα παραστατικά, όπως επίσης πού βρίσκεται ο πωλητής, ενώ δεν χρειάζεται να επιστρέφει κάθε ημέρα. O πωλητής μπορεί να λαμβάνει στοιχεία όπως καρτέλες, αποθέματα, τα προϊόντα που έχει αγοράσει ο πελάτης και πολλά άλλα. Τέλος η εφαρμογή διαθέτει τη δυνατότητα καταλόγου με εικόνες των ειδών της αποθήκης.


Μια από τις σημαντικές δυνατότητες της εφαρμογής είναι η ασύρματη σύνδεση με μικρό σε μέγεθος θερμικό εκτυπωτής μέσω bluetooth. Έτσι μπορεί με έναν απλό τρόπο να εκτυπώσει την παραγγελία ή οποιοδήπoτε παραστατικό. Είναι σαν να έχετε μια εμπορική εφαρμογή στα χέρια σας.
Πραγματοποιεί επίσης αναγνώριση κλήσης στη συσκευή που τρέχει η εφαρμογή και εμφανίζει τα στοιχεία του πελάτη που πραγματοποιεί την κλήση. Παράλληλα καταχωρείται η κλήση στο eAnima Portal. Επίσης ενεργοποιεί το GPS της συσκευής και στέλνει στο eAnima Portal κάθε 3 λεπτά τη θέση του χρήση που χρησιμοποιεί τη συσκευή. Μπορούμε έτσι να δούμε σε χάρτη αυτές τις συντεταγμένες αλλά και άλλα χρήσιμα στοιχεία όπως πόσο χρόνο καθυστέρησε σε μια περιοχή, πού βρίσκεται τώρα, τα συνολικά χιλιόμετρα που έχει κάνει κλπ.

  • Σύνδεση με ΕΑΦΔΣΣ και ταμειακή μηχανή

Μία επίσης σημαντική δυνατότητα της Mobile Anima.NET είναι σύνδεσή της με φορολογικό μηχανισμό (ΕΑΦΔΣΣ) έτσι ώστε να λαμβάνουν σήμανση οι Αποδείξεις Λιανικής. Αυτό επιτυχγάνεται είτε τοπικά, δηλαδή απευθείας σύνδεση της συσκευής με το φορολογικό, είτε απομακρυσμένα μέσω Internet. Η δεύτερη περίπτωση είναι πολύ σημαντική αφού ένας μόνο ΕΑΦΔΣΣ που βρίσκεται στα γραφεία της εταιρείας, δίνει σημάνσεις σε πολλαπλούς χρήστες.
Eπίσης η Mobile Anima.NET συνδέεται άμεσα με ταμειακή μηχανή, καθιστώντας την εφαρμογή ως φορητή λύση εντατικής λιανικής, χωρίς την ανάγκη φορητού εκτυπωτή και ΕΑΦΔΣΣ.

  • Διαχείριση δρομολογίων

Μπορούμε να καθορίσουμε καθημερινά ποιούς πελάτες θα επισκευφτεί ο πωλητής, οπότε η Mobile Anima.NET εμφανίζει σε χάρτη Google τις θέσεις των πελατών, τις χιλιομετρικές αποστάσεις αλλά και τη διαδρομή σε κάθε έναν πελάτη.

  • Αυτόματη διαχείριση πιστωτικών - χρεωστικών καρτών

Μία πολύ σημαντική δυνατότητα της Mobile Anima.NET είναι η διαχείριση πιστωτικών και χρεωστικών καρτών μέσα από την εφαρμογή. Αυτό επιτυγχάνεται με τη βοήθεια του eAnima Portal όπου διαχειρίζεται όλες τις συστημικές τράπεζες αλλά και τη Viva Wallet. Mε τη συγκεκριμένη δυνατότητα, ένας πωλητής έχοντας ένα κινητό με Android, μπορεί να διαχειριστεί πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες χωρίς τη χρήση POS.


Παραγγελιοληψία και Τιμολόγηση επί αυτοκινήτου (XVAN)

Ξεχάστε τις ογκώδεις βαλίτσες με τις πολύπλοκες συνδέσεις και τους δύσχρηστους adaptors.
Χρησιμοποιείστε το δικό σας κινητό Android, και με ένα φορητό εκτυπωτή bluetooth 80mm ή 100mm, εκτυπώστε όλα τα παραστατικά.
Είναι η πλέον επαναστατική και χαμηλού κόστους λύση για τιμολόγηση επί αυτοκινήτου - XVAN.


Παραγγελιοληψία σε Εκθέσεις

Η Mobile Anima.NET είναι πολύ χρήσιμη και εντός εταιρείας ή σε εκθέσεις. Όταν θέλουμε να μεταβούμε στην έκθεση, θέτουμε σε έναν φορητό υπολογιστή (ακόμη και σε tablet με Windows 10) μια ειδική εφαρμογή που συγχρονίζεται με το eAnima Portal. Ο κάθε πωλητής στην έκθεση, διαθέτει μια συσκευή Android με barcode reader (προαιρετικό) ή με QR codes, όπου η Mobile Anima.NET που τρέχει σε αυτή, διαχειρίζεται ασύρματα τα δεδομένα του φορητού υπολογιστή. Η κάθε συσκευή λειτουργεί ως μια μικρή εμπορική εφαρμογή, «βλέποντας» αμέσως την αποθήκη και το πελατολόγιο της κεντρικής εφαρμογής. Αρχικά ο πωλητής αναζητεί τον πελάτη (αν δεν υπάρχει μπορεί να καταχωρηθεί την ίδια στιγμή) και στη συνέχεια με τη βοήθεια του barcode reader που διαθέτει η συσκευή ή των QR codes (ή με τη βοήθεια του κωδικού), καταχωρεί τα είδη της παραγγελίας. Στο τέλος, με το πάτημα ενός πλήκτρου, η παραγγελία λαμβάνεται μέσω του eAnima Portal ασύρματα από το φορητό υπολογιστή, και αν υπάρχει συνδεδεμένος εκτυπωτής, εκτυπώνεται αυτόματα η παραγγελία. Η εφαρμογή υποστηρίζει εκτός των άλλων και χρώμα-μέγεθος, συσκευασία, πολλαπλά barcodes ανά κωδικό κ.λπ. Το κέρδος σε ταχύτητα και ελαχιστοποίηση λαθών είναι τεράστιο, αφού ο πωλητής επικεντρώνεται πλέον στην πώληση και όχι στην καταγραφή του δελτίου παραγγελίας.
Και με τη βοήθεια ενός ΕΑΦΔΣΣ ή μιας ταμειακής μηχανής, μπορείτε κάνετε και άμεσες πωλήσεις ταχύτατα και με ελάχιστο κόστος.

Poseidon Software SA
Copyright © 2023